Merhaba,

25 Mart 1983 Cuma günü Ardahan İli Merkez Sulakyurt Köyünde dünyaya geldim.

İlk öğrenimi mi Kazım Karabekir İlkokulunda tamamladım,

Orta ve Lise öğrenimi mi sınavını kazandığım Ardahan Anadolu Lisesinde tamamladım.

2001 yılı Haziran ayında bitirmiş olduğum lise eğitimimin ardından Selçuk Üniversitesi Karaman İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İ.Ö) bölümünü kazanarak 2001 yılında üniversite hayatıma Selçuk Üniversitesi merkez kampüs YADAM ( Yabancı Diller Fakültesinde) ‘da başladıktan sonra kalan eğitimi 2007 yılı şubat ayında tamamladım,

Üniversite hayatımın bitmesi ile birlikte 2006 yılında 22 Ağustos’ta İstanbul’a tamamen yerleşerek,Çavuşoğlu Çanta San.Tic.Ltd.Şti.’nde Üretim Sorumlusu olarak ilk gerçek iş tecrübeme sahip oldum.Bu firmada 2 Yıl çalışma hayatının ardından 22 Ağustos 2008 tarihinde askerlik görevimin ifası için firmadan ayrıldım.

3 Eylül tarihinde Kütahya ilinde Havacı olarak başladığım askerlik görevimi 9 Şubat 2009 yılında Eskişehir Astsubay Orduevinde tamamlayarak yeniden İstanbul şehrine dönüş yaptım.

Dönüşümden yaklaşık bir ay sonra İlkay Kağıtçılık San.Tic.A.Ş. firmasında Pazarlama Bölümünde iş hayatımının ikinci tecrübesine geçiş yaptım ancak firma içinde oluşan bazı sebeplerden dolayı konumları boşalan sevk amirliği ve üretim planlama şefliği ve son olarak da sipariş takip danışmanlığı işlemleri bir süre yürüttükten sonra farklı bir sektöre geçmek için 10 Şubat 2010 yılında firmaya istifa dilekçemi sundum.

2010 yılında Mali Müşavirlik Staja başlama sınavını kazanarak şuanki mevcut konumun için ilk adımı da atmış oldum.

Yeni işyerim olan Stil Emprime San.Tic.Ltd.Şti. ve Nesil Tekstil San.Tic.Ltd.şti. şirketlerinde muhasebe müdürü olarak göreve başladım.Burada görevimi 2011 yılı nisan ayında bırakarak,

13 Nisan 2011 Tarihinde ATK Ambalaj Kırt.Bilg.Sarf Mlz.San.Tic.Ltd.Şti. Firmasında sistem yöneticisi olarak işe başladım 6 ay sonra yeni tanımlanan işimin proje kısmının tamamlanması sonucu yeni görevim olan Pazarlama kısmına geçiş yaptım.Daha sonra hem pazarlama hemde firmanın Genel Koordinatörlük görevini ifa etmeye başladım.5 Yıl 5 Ay sonra sınavlar sonucu kazanmış olduğum mali müşavirlik hizmetini kendim icra edebilmek adına firmadaki görevimden ayrıldım.

Ve,

22/09/2016 tarihinde Onur Altun Mali Müşavirlik Ofisini açtım.O zamandan beri kendi işime devam etmekteyim.

17 Haziran 2012 yılından bu yana evli olmakla birlikte 23 Aralık 2013 tarihinde dünya ya gelen bir kız evladım bulunmaktadır.

Yabancı Diller ; İngilizce (İyi) – Almanca (Orta)

Kullandığın Programlar ; Microsoft Office (Çok İyi ) – Mikro ( Çok İyi) – Luca ( Çok İyi) – Logo ( İyi)